Pilailupuoti logot

Hassut aikuisten vuokrattavat asut

Etusivu » Kauppa » Naamiaisasut & tarvikkeet » Vuokrattavat naamiaisasut » Hassut aikuisten vuokrattavat asut

 

Vuokra-aika asulla on normaalisti yksi viikko.

Vuokrahinta vaihtelee asusta riippuen 15-35 euron välillä. Vuokran osuuden näet aina ko. asun "tuoteselosteesta". Vuokran lisäksi asusta peritään vuokraushetkellä myös pantti, jonka saa takaisin kun asu palautetaan. Pantti palautetaan ilmoittamallesi pankkitilille mahdollisimman pian sen jälkeen kun olemme vastaanottaneet asun ja tarkistaneet sen kunnon.

Palautttaessasi asua et tarvitse rahaa mukanasi, vaan vähennämme palautuskulut 9,00 € pantin palautussummasta.


Mikäli palautettava asu on erittäin likainen tai siitä on esim. vetoketju rikkoutunut tai siihen on tullut reikä/reikiä, niiden kustannukset vähennetään palautettavan pantin määrästä.
JOS jostain syystä peset asun tai osan siitä, on VOIMAKKAASTI TUOKSUVIEN PESU/HUUHTELUAINEIDEN KÄYTTÖ EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Tällaisesta perimme TUPLAVUOKRAN, koska joudumme tuulettamaaan tällaista asua viikkotolkulla, että saamme sen jälleen vuokrauskelpoiseksi, koska ko. asu saattaa mennä seuraavaksi esim. allergikolle, joka on herkkä voimakkaille tuoksuille.

KAIKKI ASUT PESTÄÄN AINA KUN NE TULEVAT VUOKRAUKSESTA, joten ne lähtevät aina puhtaana seuraavalle asiakkaalle.

Laita vuokrauspäiväksi  se päivä, jolloin tarvitset asua. Lähetämme asun aina muutamaa päivää aikaisemmin, että ehtii ajoissa perille. Automatiikkamme varaa tilaamasi päivän eteen neljä päivää ja sen taakse 10 päivää, eli yht. 15 päivää. Asu saa olla tilaajalla normaalisti seitsemän vrk valitsemastasi vuokrapäivästä alkaen, eli EI siis siitä, jolloin asu tulee sinulle.

HUOM! NÄMÄ ASUT EIVÄT SIIS OLE MYYNNISSÄ!

Suomen  
  Verkkomaksut

Lahjapuoti Tirina & Seinäjoen Pilailu-Puoti

Vapaudentie 32-34
60100 Seinäjoki
06-4141 031
045-1560 608
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?