Pilailupuoti logot

Bolaris Domino

Etusivu » Kauppa » Pulmat & pelit » Älypelit / Pulmapelit » Muut pulmat » Bolaris Domino

ALE
Bolaris Domino
Bolaris Domino
Suomessa keksitty ja valmistettu pulmapallo
Tuotekoodi 3200
Saatavuus Varastossa
Määrä
Hinta
9,90 € (norm. 15,90 €)
Vaikeusaste: 4/5.

Simppeli mekanismi: liu'uta peukalolla yhtä palaa kerrallaan.
1) Sekoita
2) Ratkaise: liu'uta dominopalat järjestykseen niin että muodostuu katkeamaton ketju pallon yli ja ympäri ja vierekkäisissä dominopaloissa on samat pisteluvut vastakkain.

Pallon alapuolen tyhjät palat antavat tilaa järjestellä dominopaloja. Neliöpaloja voi esim. kierrättää yksi kerrallaan kolmiomaisen kulman ympäri. Huom. kulman ympäri kierrettyään neliöpala voi palata samaan paikkaan mutta kääntyneenä 90 astetta "kyljelleen", jolloin dominopalojen pistejärjestys onkin toinen... Vastaavasti kahden kulman ympäri kierrettyään ja samalle paikalle palattuaan neliöpala onkin ylösalaisin. Pallon kiinteät, kolmiomaiset kulmat ovat osa runkoa, neliöpalat liikkuvat yksi kerrallaan.

Huom. suositeltava peliasento on että pallo on kädessä ja toisen käden peukalolla työnnetään ( tai vedetään ) neliöpaloja niiden keskellä olevan näppylän kohdalta.

BOLARIS-PULMAPALLO - VINKIT JA OHJEET
Sisäänajo
Suoraan pakkauksesta otettuna pallo on uudenkarhea, mutta muutaman minuutin pallottelun jälkeen neliöpalat asettuvat "urilleen".

Bolaris-pallon voi pestä esim. astianpesuaineella.

Kestävyys
Bolaris-pallot eivät rikkoudu normaalikäytössä, mutta seinään heitettynä (ei suositella) rungon snap-liitokset saattavat avautua ja neliöpaloja voi irrota. Ne voi helposti napsauttaa takaisin paikoilleen.
Suomen  
  Verkkomaksut

Lahjapuoti Tirina & Seinäjoen Pilailu-Puoti

Vapaudentie 32-34
60100 Seinäjoki
06-4141 031
045-1560 608
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?